Jídelní lístek
Předkrmy
Rukolový salát
s burratou, lesním ovocem, borůvkovým dresinkem a praženými kešu ořechy
110,-
Kalamata olivy
marinované v pomerančové šťávě, balsamicu a medu
85,-
Hovězí carpaccio
marinovaná okurka, červená cibule, zauzený čerstvý sýr
230,-
Hlavní chody
Linguine
s uzenými kalamáry, ančovičkami, bazalkovým pestem
230,-
Adobo marinovaná vepřová panenka
se zeleninovým konkase, quinoou a koriandrovou smetanou
180,-
Kachní prsa
na Guajillo kukuřičném pyré s Hanabero višňovou salsou
155,-
Jehněčí hřbet
v mátové krustě, lišky, beluga čočka s květákem
160,-
Grilovaná treska
s brokolicovým pyré, těstovinovým salátem a sezamovou omáčkou
260,-
Restovaná sezonní zelenina
s Kalamata vinaigrettem, lískovými ořechy a gelem z podmáslí
180,-
Dezerty
Tres leches
piškotový koláč s třímléčnou omáčkou, mangem, kokosem a mandlovou drobenkou)
95,-
Vanilková pana cotta
se sušenkami amaretti, jahodami a mátovou omáčkou
110,-
Čokoládový raw dort
s goji semínkami, kakaovou ganáží a coulis z červené řepy
95,-