Jídelní lístek

Předkrmy

Rukolový salát
s burratou, lesním ovocem, borůvkovým dresinkem a praženými kešu ořechy

110,-

Kalamata olivy
marinované v pomerančové šťávě, balsamicu a medu

85,-

Hovězí carpaccio
marinovaná okurka, červená cibule, zauzený čerstvý sýr

230,-

Hlavní chody

Linguine
s uzenými kalamáry, ančovičkami, bazalkovým pestem

230,-

Adobo marinovaná vepřová panenka
se zeleninovým konkase, quinoou a koriandrovou smetanou

180,-

Kachní prsa
na Guajillo kukuřičném pyré s Hanabero višňovou salsou 

155,-

Jehněčí hřbet
v mátové krustě, lišky, beluga čočka s květákem

160,-

Grilovaná treska
s brokolicovým pyré, těstovinovým salátem a sezamovou omáčkou

260,-

Restovaná sezonní zelenina
s Kalamata vinaigrettem, lískovými ořechy a gelem z podmáslí

180,-

Dezerty

Tres leches
piškotový koláč s třímléčnou omáčkou, mangem, kokosem a mandlovou drobenkou)

95,-

Vanilková pana cotta
se sušenkami amaretti, jahodami a mátovou omáčkou
 

110,-

Čokoládový raw dort
s goji semínkami, kakaovou ganáží a coulis z červené řepy

95,-

Rezervujte si svůj stůl
+420 777 888 999